Sponsors

STC & HR

Scheepvaart en transport college

STC group

De STC group sponsort ons al jaren. Met dank staan de sloepen op het ponton in de Coolhaven. Een deel van de team kleding wordt ook verzorgd door het STC. Met trots wordt het logo op de sloep en kleding gedragen.

Ga naar stc-group.nl

Atlas professionals

Atlas professionals

Sinds 2009 sponsort Atlas professionals de Roeivereniging Zeevaartschool Rotterdam. Op onze riemen is al voor lange tijd hun logo onmisbaar. Veel van de onze leden vinden bij Atlas een vakantie baantje of gaan na hun afstuderen daar aan de slag.

Ga naar atlasprofessionals.com

Atlas professionals & De Ooievaar

Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam

De hogeschool Rotterdam sponsort ons sinds 2023. Door het groeiende aantal leden afkomstig van de RMI sponsort de HR het sloeproeiteam. Dankzij de sponsoring zijn studenten van de hele hogeschool welkom.

Ga naar hogeschoolrotterdam.nl

Café Ooievaar Delfshaven

Café Ooievaar Delfshaven

De stamkroeg van het roeiteam gelegen in Delfshaven Rotterdam sponsort sinds 2022. Als het ponton gezelligheid mist verhuist de groep naar het café op steenworp afstand. Bij Peter staan de deuren altijd open.

Ga naar cafedeooievaar.nl

Hobbywerken & Intertaping

Hobbywerken

Hobbywerken

Sinds 2024 sponsort de online hobbywinkel hobbywerken onze teams. Alles voor scrapebooking, journalling, painting, planning en papercraft is er te vinden. Naast hobby artikelen kun je er ook terecht voor school/kantoor artikelen. Waar onze leden dan ook gebruik van maken.

Ga naar hobbywerken.nl

Intertaping

Intertaping

Intertaping sponsort de teams sinds 2024. Wanneer iemand een blessure oploopt kunnen we daar terecht voor kinesiologie tape. Ook voor de nodige selfcare producten kun je bij intertaping terecht. Het logo zal op de zeikant van de deddes te zien zijn

Ga naar intertaping.nl

Ringelberg & Loodswezen

Ringelberg

Ringelberg

Ringelberg verhuurt auto's, touringcars en bussen. Wij huren er de 9 man busjes die ons naar de wedstrijden brengen sinds 2023. Groene spiegels en een sloep, dan kan niet mis. Het andere team is zo gespot op de snelweg.

Ga naar ringelberg.nl

Loodswezen

Loodswezen

Het Loodswezen van Rotterdam heeft ons gesponsord voor de great river race in 2023 en sinds 2024 zetten ze dit voort met een algemene sponsoring. De sportieve concurrentie tussen de lootsman en onze sloepen zal altijd voor gezelligheid zorgen.

Ga naar loodswezen.nl

JWA Rijmond beheer

JWA Rijmond beheer sponsort onze teams sinds 2024. Op de zijkant van de Hoboken zal hun logo te vinden zijn. De sloep bij ons om de hoek kranen wij vaak voor de wedstrijden. In ruil daarvoor worden wij gesponsord door het vve beheer bedrijf.

Ga naar jwabeheerrijnmond.nl

JWA beheer rijmond